Проведення зустрічей та фокус-груп м.Білицьке

Переглядів: 1387 0 19.11.2015 в 11:41:33 ГО Добро
Проведення зустрічей та фокус-груп м.Білицьке

 

   ГШ «Ми Є» налічує локації на території Добророльского, Олександрівського та Красноармійського районів. Тож для повноцінної та скоординованої роботи всіх локацій ГШ необхідно проведення зустрічей великого та малого формату, а також фокус – груп.

   На такого роду зустрічах волонтери обмінюються інформацією стосовно збору інформації, напрямів збору та аналізу інформації в розрізі статевого, вікового, соціального та інших напрямків. Виявляють сильні і слабкі сторони в організації роботи локацій і ГШ в цілому.

   Вживають заходів щодо усунення недоліків і розвитку достоїнств. Розробляють плани подальшої роботи, можливостей взаємодії з представниками влади та іншими організаціями. А також обмінюються особистим досвідом і просто допомагають у вирішенні різного роду питань і проблем, що виникли у процесі роботі.

 

 

В рамках реализації проекту «Працевлаштування ВПО та місцевого населення Донецької та Луганської областей» громадською організацією «Добропільський центр молоді «Добро» за фінансової підтримки уряуо Японії»


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх