Засідання 3 позачергової сесії районної ради

Переглядів: 1202 0 24.12.2010 в 12:40:26 Новини місцевої влади
 24 грудня під головуванням голови районної ради М. Гапича відбулося засідання 3 позачергової сесії районної ради VI скликання.
       В роботі сесії взяли участь голова райдержадміністрації Ю. Середа, сільські (селищний) голови, керівники відділів, управлінь, структурних підрозділів райдержадміністрації, лідери політичних партій та громадських організацій.
       Депутати розглянули під час роботи сесії 11 питань.
      Затверджені Програми інформатизації Добропільського району на 2010-2011 роки; розвитку земельних відносин і охорони земель в районі на 2011-2015 роки.
       Внесені зміни та доповнення в рішення попередніх сесій «Про районний бюджет на 2010 рік» та «Про затвердження Програми соціального захисту найменш захищених верств населення району на 2010 рік».
      Про передачу матеріальних цінностей з балансу районного культурно-методичного центру на баланси сільських та селищної рад доповіла голова постійної комісії районної ради з питань молодіжної політики, культури, сім’ї та спорту О. Катрич.
     Начальник відділу охорони здоров’я райдержадміністрації В. Анісенкова доповіла про надання згоди на прийняття об’єктів комунальної власності у спільну власність громад сіл, селищ району, які знаходяться в управлінні районної ради.
     По всіх питаннях депутати прийняли відповідні рішення. 

Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх