Чергове засідання колегії райдержадміністрації

Переглядів: 1369 0 22.09.2010 в 17:21:49 Новини місцевої влади
Чергове засідання колегії райдержадміністрації    Сьогодні, 22 вересня,  під головуванням голови райдержадміністрації Ю. Середи відбулося чергове засідання колегії райдержадміністрації, на якому розглянуто 3 питання та прийняті відповідні рішення.
    Велику увагу було приділено обговоренню питання про стан підготовки об’єктів соціально-культурного призначення району до роботи в зимовий період 2010-2011 років. Начальник відділу містобудування, архітектури та ЖКГ райдержадміністрації М. Ільяшов, сільські голови доповіли про готовність об’єктів соціальної сфери до осінньо-зимового періоду: ремонт котелень, опалювальних систем, дахів, водопровідних мереж.
     Про хід виконання районної Комплексної програми «Розвиток фізичної культури та спорту в Добропільському районі на 2010 рік» за підсумками роботи І півріччя поточного року доповіла начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Н. Красноплахова, яка в своїй доповіді зупинилася на основних проблемах та досягненнях в розвитку фізичної культури та спорту.
    Члени колегії заслухали інформацію начальника відділу з питань надзвичайних ситуацій райдержадміністрації Л. Чамор про забезпечення поповнення матеріального резерву усіх рівнів для запобігання виникненню та ліквідації можливих надзвичайних ситуацій на території району.

Источник: http://dobrrda.gov.ua

Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх