Засідання комісії з питань ТЕБ та НС

Переглядів: 1385 0 08.08.2010 в 23:10:40 Новини місцевої влади
Засідання комісії з питань ТЕБ та НС  9 серпня під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації, керівника штабу з координації дій місцевих органів виконавчої влади щодо проведення заходів та мінімізації можливих негативних наслідків надзвичайних ситуацій, пов’язаних з пожежною небезпекою у 2010році Т. Бєлянкіної відбулося засідання комісії з питань ТЕБ та НС. 
     На порядку денному розглядалося важливе питання «Про посилення охорони лісів від пожеж та заборону відвідування лісових масивів у пожежно-небезпечний період 2010 року».
Заслухано відповідні інформації в. о. начальника Добропільського РВ ГУМНС України в Донецькій області Бернарди О. І. та старшого майстра Білозерського лісництва Курінного В. М. про стан пожежної безпеки в районі.
     Керівники сільгосппідприємств отримали під розпис попередження про недопущення випадків спалювання рослинних залишків на полях.
    Силами Добропільського МВС ГУМВС України в Донецькій області цілодобово ведеться чергування біля лісових масивів, заборонено відвідування громадянами лісів та лісосмуг, в’їзд на їх територію приватного транспорту.
    Паливо-мастильними матеріалами відповідні служби забезпечені.

Источник: http://dobrrda.gov.ua/

Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх