В Доброполье состоялось заседание Общественного совета

Переглядів: 988 0 04.05.2018 в 14:00:50 Суспільство
В Доброполье состоялось заседание Общественного совета

На минулому тижні відбулось чергове засідання Громадської ради при виконкомі міської ради.

Присутні обговорили питання щодо виконання Програми соціально-економічного розвитку за минулий рік, хід виконання Програми енергоефективності міста, організацію роботи з благоустрою, реалізацію соціального захисту ветеранів війни та захисту прав і законних інтересів дітей. Окрему увагу приділили виконанню міського бюджету за 2017 рік та оптимізації закладів освіти в умовах реформування.

Начальник відділу освіти Інна КАЛЬЧЕНКО довела до відома представників громадськості, що в наступному навчальному році школа-інтернат буде перепрофільована в загальноосвітню. На її базі також планується відкриття класів інтернатного типу та вечірньої школи за потреби.

Олена КРАВЧУК, начальник фінансового управління міської ради, розповіла про основні показники виконання зведеного бюджету міста Добропілля. Занепокоєння голови Громадської ради Петра ДРЕВАЛЯ викликала вартість харчування в лікарні інтенсивного лікування. Петро Петрович запропонував на наступне засідання запросити представників обласного департаменту охорони здоров’я, щоб більш детально розглянути фінансування лікарні.


Джерело: https://mrd.gov.ua

Мітки: засідання


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх