Засідання апаратної наради

Переглядів: 1316 0 21.09.2010 в 11:12:42 Новини місцевої влади
Засідання апаратної наради Перший заступник голови райдержадміністрації Т. Бєлянкіна провела апаратну нараду для керівників відділів, управлінь та структурних підрозділів. На засіданні розглянуто 6 питань.
     Про роботу комісії з надання матеріальної допомоги найменш захищеним верствам населення у поточному році доповіла заступник начальника УПтСЗН райдержадміністрації, секретар комісії О. Іватіна. Протягом поточного року проведено 4 засідання комісії, на яких розглянуто заяви про надання матеріальної допомоги 15 особам (на загальну суму 4450 грн., що складає 44% до річних призначень).
    Начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Т. Конопко доповіла про стан роботи районної комісії з питань захисту прав дитини. Протягом звітного періоду комісія засідала 5 разів (1 засідання – виїзне), розглянуто 5 питань. До участі у засіданнях комісії запрошувались громадяни, які брали безпосередньо участь у вирішенні долі конкретної дитини, спеціалісти соціальних служб району (ЦСССДМ, УПтСЗН), представники органів місцевого самоврядування.
     Було розглянуто питання про стан надання водних об’єктів в оренду. На сьогоднішній день передано в оренду 48 водних об’єктів, заключено 42 договори оренди водних об’єктів, з них : 8 – заключили в 2010 році, 13 – продовжено термін дії договорів.
     Про стан робіт по встановленню меж територій об’єктів природно-заповідного фонду доповів начальник відділу містобудування, архітектури та ЖКГ райдержадміністрації М. Ільяшов. Всього на території району створено 5 природно-заповідних об’єктів місцевого значення.
     По деяким запитанням були надані протокольні доручення керівникам відповідних відділів.

Источник: http://dobrrda.gov.ua

Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх