Засідання сесії районної ради

Переглядів: 1290 0 10.02.2012 в 16:11:12 Новини місцевої влади
Засідання сесії районної ради
   8 лютого голова районної ради М. Гапич очолив роботу 15 позачергової сесії Добропільської районної ради VI скликання. Участь в роботі сесії прийняли голова райдержадміністрації Ю.Середа, начальники відділів, управлінь, структурних підрозділів райдержадміністрації, організацій та установ району, сільські,селищний голови. Депутати розглянули та прийняли відповідні рішення по 21 питанню.

   Були затверджені звіти про виконання районного бюджету, про Програму розвитку освіти району на 2011 рік, про Програму зайнятості на 2011 рік, про виконання Комплексної програми «Ветеран», Програми соціального захисту найменш захищених верств населення, Комплексної Програми «Соціальна підтримка сімей, дітей та молоді на 2011 рік», Програми «Розвиток культури в Добропільському районі в 2011 році», Програми подолання епідемії туберкульозу в районі.
 

   Також всім присутнім було представлено нового директора комунального підприємства «Агрокомсервіс» М. Мінакова.

   Після розгляду всіх питань голова районної ради М. Гапич звернувся до всіх присутніх депутатів взяти під свою опіку дітей, які залишилися без батьківського піклування з різних причин (таких дітей проживає в районі 43 чол.).

Источник: http://dobrrda.gov.ua

Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх