Засідання колегії райдержадміністрації

Переглядів: 1362 0 14.07.2010 в 15:53:34 Новини місцевої влади
Засідання колегії райдержадміністрації
Сьогодні, 14 липня, під головуванням голови райдержадміністрації Ю. Середи відбулося засідання колегії райдержадміністрації, на якому розглянуто 3 питання.
     Велику увагу членів колегії та присутніх викликало питання про підсумки виконання бюджету Добропільського району за І півріччя 2010 року. Заступник начальника фінуправління райдержадміністрації В. Купцова відмітила, що за І півріччя 2010 року до бюджету району з урахуванням трансфертів з державного бюджету надійшло 36129,0 тис. грн. податків, зборів та інших обов’язкових платежів, що складає 38,4% до річного розпису та 115,4% до доходів за І півріччя минулого року. Закріплених та регулюючих доходів надійшло в сумі 9069,2 тис. грн., або 38% до плану на рік та 105,1% до плану звітного періоду 2010 року, у порівнянні з відповідним періодом 2009 року надходження складають 95,3%, тобто менше на 450,4 тис. грн. 
    Про хід виконання Програми створення безбар’єрного середовища життєдіяльності маломобільних груп населення Добропільського району доповіла в. о. начальника відділу містобудування, архітектури та ЖКГ райдержадміністрації Р. Лисак. Відповідно до Програми створення безбар’єрного середовища життєдіяльності маломобільних груп населення в 2010 році пандусом обладнано СБК с. Завидо-Кудашево, кнопкою виклику- адмінбудівлю Нововодянської сільської ради та 2 СБК.
    Також було заслухано питання про результати ревізії фінансово-господарської діяльності відділу освіти райдержадміністрації. Всі порушення, які були виявлені під час перевірки, вже усунені.
    Члени колегії прийняли відповідні рішення по всіх питаннях.

Автор: Инна Дяк
Источник: http://dobrrda.gov.ua


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх