У Добропiллi відбудеться розгляд пропозицій щодо придбання житла для ВПО

Переглядів: 724 0 20.08.2020 в 07:30:35 Новини району
У Добропiллi відбудеться розгляд пропозицій щодо придбання житла для ВПО

При виконкомі Добропільської міської ради 27 серпня 2020 року, за адресою: м. Добропілля, вул. Першотравнева, буд. 83, 3 поверх, зал засідань о 10.00 відбудеться розгляд пропозицій стосовно придбання двокімнатної та трикімнатної квартири для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб.

Пропозиції подаються за адресою:  м. Добропілля, вул. Першотравнева, буд. 83, каб. 521. Кінцевий термін подання документів 21 серпня 2020 року.

Телефон для довідок: (06277) 2-78-60.

Пропозиція надається у письмовій формі у запечатаному конверті із зазначенням  «Пропозиція з продажу квартири» з описом документів. Конверт засвідчується підписом.

Фізичні та юридичні особи, які бажають запропонувати житло для продажу на конкурсі, повинні надіслати (надати) до конкурсної комісії наступні документи:     

1. Заява про участь у конкурсі із зазначенням прізвища та ініціалів фізичної особи, її місця проживання та місця реєстрації проживання, номера телефону, телефаксу, пропозиції щодо квартири, характеристики, вартість, адреса, e-mail.

2. Копії всіх сторінок паспорта фізичної особи та реєстраційного номера облікової картки платника податків (крім фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідному органу державної податкової служби і мають відмітку в паспорті).

3. Інформація з державного реєстру речових прав на нерухоме майно по об’єкту.

4. Копія свідоцтва про право власності на нерухоме майно або інших правовстановлюючих документів, на підставі яких проводиться державна реєстрація права власності на нерухоме майно.

5.  Витяг про державну реєстрацію прав власності на нерухоме майно або витягу з реєстру прав власності на нерухоме майно.

6. Копія технічного паспорта на квартиру.

7. Фотокартки квартири.

8. Довідка про відсутність заборгованості за надані житлово-комунальні послуги.

9. Рішення органу опіки та піклування про дозвіл на продаж квартири у разі,  якщо на час продажу квартири є зареєстрованими малолітні діти та право власності належить малолітній (неповнолітній) дитині.

За рішенням конкурсної комісії для участі в конкурсі можуть подаватися також інші документи.

Відповідальність за правдивість наданих документів несе учасник конкурсної пропозиції.

Витрати пов’язані з оформленням договору купівлі-продажу покладаються на учасника конкурсу, якого буде визнано переможцем.

Учасникам конкурсу при розгляді пропозицій 27 серпня 2020 року мати при собі оригінали документів.


Джерело: https://mrd.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх