Історію міста створюють люди: Валентина Миколаївна Марченко

Переглядів: 1017 0 13.09.2020 в 10:30:56 Суспільство
Історію міста створюють люди: Валентина Миколаївна Марченко

Валентина Миколаївна Марченко, директор Центру дитячої та юнацької творчості м. Добропілля

Валентина Миколаївна в Центрі дитячої та юнацької творчості працює з 1982 року. За роки праці пройшла всі щаблі професійного росту: була культорганізатором організаційно-масового відділу, його завідувачем, заступником директора з НВР,  а з 2012 року очолює колектив ЦДЮТ. Відмінник освіти України, творчий, ініціативний керівник високого рівня з активною життєвою позицією, максимально сприяє розкриттю творчого потенціалу педагогів та вихованців. Під її керівництвом позашкільну освіту отримують понад 1200 вихованців.

Завдяки умілому керівництву Валентини Миколаївни Центр дитячої та юнацької творчості м. Добропілля є конкурентоспроможним сучасним закладом і багато років поспіль посідає лідерські позиції в обласному рейтингу закладів позашкільної освіти. Валентина Миколаївна надихає колектив на  комплексне забезпечення процесів створення, розробки, освоєння, поширення й використання нововведень задля підвищення ефективності змісту та технологій навчання, виховання особистості у позашкільному навчальному закладі в умовах інтеграції освіти в Європейський освітній простір. За час її керівництва колектив закладу неодноразово нагороджений дипломами, грамотами і подяками департаменту освіти і науки, управління культури і туризму Донецької облдержадміністрації, Українського державного центру позашкільної освіти,   Міністерства освіти і науки  України. 

Особливу увагу директор приділяє творчому росту дитячих колективів Центру. В закладі працює 5 «Народних художніх колективів» та 4 «Зразкових художніх колективи» системи Міністерства освіти і науки України. Вихованці ЦДЮТ – активні учасники фестивалів, виставок різного рівня. Їх добре знають далеко за межами країни. Географія виступів вихованців – Білорусь, Болгарія, Чехія, Угорщина.

Валентина Миколаївна має великий досвід організації і проведення міських театралізованих свят, які вже стали традиційними для міста. 

Валентина Миколаївна Марченко заслужено користується повагою і авторитетом серед колег, вихованців та їх батьків.     


Джерело: https://mrd.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх