Історію міста створюють люди: Тетяна Олексіївна Павлюкова

Переглядів: 1096 0 07.09.2020 в 10:30:17 Новини району
Історію міста створюють люди: Тетяна Олексіївна Павлюкова

Тетяна Олексіївна Павлюкова - сестра медична лікарського кабінету.

Тетяна Олексіївна Павлюкова - це висококваліфікований спеціаліст, професіонал, помічник лікаря на всіх ділянках його роботи. Це витончена жінка з широким світоглядом, що добре орієнтується не тільки в своїй професії, але і в проблемах охорони здоров’я і соціальній сфері в цілому.

Після закінчення Костянтинівського медичного училища Тетяна Олексіївна протягом 22 років працює сестрою медичною лікарського кабінету (невропатолога) поліклінічного відділення № 1 КНП «Добропільська ЛІЛ». Вона справжній професіонал у сестринській справі. Відмінний теоретик і практик у професійній діяльності, Тетяна Олексіївна досконало знає нормативні документи, а також їй притаманне прагнення до вдосконалення своїх умінь, підвищення фахового рівня.

Тетяна Олексіївна – авторитет для колег та пацієнтів, має чутливе серце, добрі руки та велике терпіння, такі необхідні у цій професії, вона лікує скромною та привітною посмішкою. Важко повірити, але ця молода, гарна жінка вправно виконує обов’язки і на роботі, і вдома, є гарною господинею, турботливою матір’ю, чудовою дружиною, а ще - борцем за здоровий спосіб життя та його активним пропагандистом.


Джерело: https://mrd.gov.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх