Воспитанники детского пришкольного лагеря «Солнышко» ООШ №19 посетили Центральную городскую библиотеку

Переглядів: 1333 0 05.06.2015 в 08:02:52 Новини бібліотек
Воспитанники детского пришкольного лагеря «Солнышко» ООШ №19 посетили Центральную городскую библиотеку

   3 червня 2015 року до Добропільської Центральної міської бібліотеки прийшли гамірливі гості – вихованці дитячого пришкільного табору «Сонечко» ЗОШ №19 разом з педагогами І.А.Переяславською та В.І.Дронь.

   Довгоочікуване літо несе дітям радість, веселі ігри, забавки, відпочинок та безліч цікавих подій. Але і влітку обов`яково знайдеться час для цікавої книжки, тим більше, що наша бібліотека може їх запропонувати чимало. Для малих читачів був підготовлений бібліографічний огляд новинок дитячої літератури українських письменників. Діти дізналися, які фантастичні пригоди очікують їх в книгах Г.Ткачук «Вікно до собаки», Д.Чередниченка «Чого Волошка запишалася», Г.Малик «Вуйко Йой і Страшна Велика Кука», О.Огульчанського «Скарб Солоного лиману». Збагатять знаннями про історичну минувшину твори О.Виженка «Історія запорозьких козаків для веселих дітлахів» та збірка легенд «Князі України». Зусилля бібліотекарів мали наочний результат: одразу кілька дітей виявили бажання прочитати ці твори.

   Завершився захід на цікавій і веселій ноті, адже наші маленькі гості залюбки передивилися добірку іскрометних сюжетів «Єралашу», а також пообіцяли ще не раз прийти з новими візитами.

 Бібліотекар відділу обслуговування Добропільської ЦМБ О.Супрядкіна

Источник: http://dobro-biblio.ucoz.ru


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх