Добропольских детей знакомили с новыми именами в литературе, чествовали художников и юбиляров

Переглядів: 1056 0 02.04.2017 в 10:00:14 Новини бібліотек
Добропольских детей знакомили с новыми именами в литературе, чествовали художников и юбиляров

«Книги — морська глибина,

Хто в них пірне аж до дна,

Той, хоч і труду мав досить,

Дивнії перла виносить».

І.Франко

 

Традицією стало щорічне проведення Всеукраїнського тижня дитячої та юнацької книги в Добропільській центральній міській бібліотеці. 

Свято дитячої та юнацької книги – це відкриття нових імен в літературі, вшанування митців, ювілярів.

Тож 24 та 28 березня для учнів 3-А, 3-Б та 4-А класів НВК № 7 пройшло літературне лото «В гості до книги». Учні завітали до бібліотеки  в супроводі своїх класних керівників Лейби В.П., Орісмятової Л.М. та Демчук Т.П. Бібліотекари разом з дітьми здійснили подорож в минуле та пройшли шлях від написів на камені до звичної для нас друкованої книги. Дізналися про папірус та пергамент, про перший друкарський верстат.

З метою популяризації дитячої літератури  фонду нашої бібліотеки бібліотекари провели огляд літератури. А для перевірки отриманих знань школяри відповідали на питання літературного лото. А ось наскільки бібліотекари були переконливі в прагненні залучити дітвору до читання, може свідчити лише кількість нових користувачів та книговидача. А нам є чим похвалитися бо тільки після першої зустрічі до бібліотеки записалися дванадцять маленьких читачів. Тож маємо надію, що працюємо не даремно.


Джерело: Добропільська районна рада


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх