В Доброполье завершен сезон зимних интеллектуальных игр

Переглядів: 1048 0 07.03.2019 в 10:30:48 Освіта
В Доброполье завершен сезон зимних интеллектуальных игр

В останні дні холодної пори року Центр дитячої та юнацької творчості разом з Центральною міською бібліотекою провели інтелектуальні бої між школярами великого Добропілля та підготували безліч цікавих завдань. Учасники команд – інтеллектуалів продемонстрували гарну ерудованість, високий інтелектуальний розвиток та шквал різноманітних емоцій: це і азарт, і радість перемоги, і розчарування. Кожна з команд до останнього боролася за перемогу.
Отже, найстарші учасники «IQ нового покоління» поринули у тему «Святкового настрою», а саме це Великдень, Новий рік, Різдво, Масниця, Івана Купала, Трійця, Водохреща, День Перемоги, День Незалежності України. Атмосфера гри була дружньою саме це допомагало ерудитам швидко оріентуватися в завданнях та давати правильні відповіді.
В результаті набрали такі бали:
НВК № 1 гімназія – 426 балів
НВК № 4 – 415 балів
ЗЗСО № 9 – 315 балів
ЗЗСО № 19 – 314 балів
КЗЗСО № 2 – інтернат – 258 балів
НВК № 7 – 215 балів

Учасники гри «Ерудит – квартет» подумки відправлялися у неперевершенну подорож материками та континентами. Зацікавленно та мрійливо побували у цікавій Європі, загадковій Азії, далекій Америці та етнічній Африці.
Оригінально та колоритно продемонстували історії цих країн, при цьому уміло використовували наочність таку як одяг, страви, символіку.
В результаті набрали такі бали:
НВК № 1 гімназія – 640 балів
НВК № 4 – 620 балів
НВК – ліцей – 620 балів
ЗЗСО № 19 – 620 балів
КЗЗСО № 2 – інтернат – 600 балів
НВК № 7 – 430 балів

Закривали серію зимових інтелектуальних ігор наймолодщі учасники інтелектуальної гри «Вундеркіндр» Виявилося що в їх ще невеликому досвіді вже є багата скарбничка «Музичного дивосвіту». Вони відгадували мелодії, розпізнавали інстументи за звучанням, швидко впоралися з нотною вікториною та без вагань називали імена українських виконавців по фотокарткам. На останок ерудити співали та танцювали.
В результаті набрали такі бали:
НВК № 7 – 640 балів
НВК № 1 гімназія – 550 балів
НВК – ліцей – 530 балів
НВК № 4 – 500 балів
ЗЗСО № 19 – 500 балів
КЗЗСО № 2 – інтернат – 470 балів

В цілому інтелектуальні ігри пройшли бездоганно, усі учасники були активні та кмітливі з цікавістю занурювалися у всі подані завдання. Отримали позитивні емоції та враження.


Джерело: Відділ освіти Добропільської міської ради


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх