В детском садике Уголек отпраздновали день детства

Переглядів: 1515 0 06.06.2017 в 11:00:57 Освіта
В детском садике Уголек отпраздновали день детства

Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань, прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край. Це одне з найстаріших міжнародних свят.

День захисту дітей – це не тільки веселе свято для самих дітей, це і нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, щоб усі діти росли щасливими, вчилися займалися улюбленою справою і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянинами своєї країни.

В дошкільному навчальному закладі №34 «Вуглик»  всі дошкільнята  та педагогічний колектив святкували  «День захисту дітей». Цей день урочисто розпочався з Тижневого кола під девізом  «Ми малята – веселі дошкільнята». У гості до дітей завітала чарівне літо. Віна разом з дітьми співала пісні, танцювала, розповідала вірші та пригостила всіх дошкільнят цукерками. Незабутнє враження на дошкільників справила яскрава балетна постанова «Муха-Цокотуха» у виконанні дітей старшої групи «Ладушки» розом з музичним керівником Василець В.В. З вітаннями до дітей звернулась завідувач дитячого садка Баликіна Олена Євгеніївна. Вона всіх привітала з таким чарівним та веселим святом і вручила грамоти дітям за активну участь в житті дитячого садка. 

На спортивному подвір’ї  інструктор з фізичної культури Юрашева Т.М. для дітей старших та середніх груп провела спортивні  змагання  під гаслом “Хочу бути сильним, ловким та сміливим”. Після чого усі команди були нагороджені подарунками відділу освіти Добропільської міської ради. Завершилось свято запальною дискотекою для дітей всіх вікових груп. 

 

Л.О.Руріч, вихователь-методист

ДНЗ №34 «Вуглик»


В детском садике Уголек отпраздновали день детства


Джерело: http://shkvarki.org


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх