Виктория Гриб представила Доброполье на международном форуме

Переглядів: 1108 0 03.11.2018 в 09:00:27 Новини місцевої влади
Виктория Гриб представила Доброполье на международном форуме

Вікторію Гриб, керівника напряму зі сталого розвитку ДТЕК «Енерго», запросили зробити доповідь на міжнародному форумі жінок-лідерів (International Forum of Women Leaders), який відбувся за підтримки UNDP (Програми розвитку ООН), OSCE ODIHR (ОБСЄ Бюро демократичних інститутів та прав людини), та European Commission (Європейської комісії) у Мінську (Білорусь) 25-26 жовтня 2018 р.

Вікторія презентувала кейси, що стосуються зайнятості жінок в умовах кризової економіки, на прикладі реструктуризації вугільної промисловості України, була доповідачем щодо програми ДТЕК у Великому Добропіллі та порушувала гострі питання, які на сьогодні хвилюють мешканців Донецького регіону.

Основними темами форуму були сприяння гендерній рівності, участь жінок у політичному і громадському житті, роль жінок у розвитку економіки.
Понад 100 делегатів із 17 країн наголосили на важливості вільного доступу жінок до вищих галузей управління бізнесом та державних установ, оскільки це є передумовою для досягнення миру, процвітання та сталого розвитку економіки. Учасниці обмінялися своїм баченням проблем гендерної рівності та досвідом розв`язання цих проблем на локальному та міжнародному рівнях.

Тішить, що наше Добропілля мало свого представника на такому високому заході. 


Джерело: Доброполье. Развитие региона

Мітки: ДТЭК, гриб


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх