Добропольские депутаты требуют от ООО "ДТЭК Энерго" возобновить ремонтные работы в спортивном комплексе им. С.Г. Арутюнова

Переглядів: 2474 1 27.01.2016 в 12:07:54 Новини місцевої влади
Добропольские депутаты требуют от ООО

   Питання функціонування спортивного комплексу ім. С.Г.Арутюнова неодноразово порушувалось депутатами міської ради та громадськістю.

   Даний об’єкт знаходиться в оренді ТОВ «ДТЕК Добропіллявугілля» і закритий компанією на реконструкцію в 2013 році. На сьогоднішній день ремонтні роботи  не проводяться.

   Спортивний комплекс, який розміщено в центрі міста - одне з небагатьох місць, де можуть відпочити та загартуватися школярі великого Добропілля. Понад 700 вихованців міського Палацу спорту на сьогоднішній день позбавлені можливості зміцнювати своє здоров’я, займатися улюбленими видами спорту. Під загрозою опинилося найцінніше – здоров’я наших дітей! Крім того, в зв’язку з неможливістю проведення учбово-тренувальних занять виникає проблема можливої втрати професійного тренерсько-викладацького складу. Довготривалий ремонт дуже непокоїть, а це в свою чергу негативно  впливає на суспільно-політичну ситуацію в місті.

    Депутати Добропільської міської ради звернулись до керівництва ТОВ «ДТЕК ЕНЕРГО» з листом, в якому наполягають на тому, щоб компанією було розглянуто питання відновлення ремонтних робіт спортивного комплексу ім. С.Г. Арутюнова. Адже пропагування здорового способу життя – один з основних напрямків виховання підростаючого покоління.

   Маємо щиру надію на те, що компанія докладе необхідних зусиль, щоб наші діти найближчим часом мали змогу відвідувати улюблені секції.


Джерело: http://radadobropillya.org.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



avatar
1 WOLF • 13:00:07, 27.01.2016
А сколько бабла отмыто. Уже как "Донбасс  арена", наверное. А сколько разворовано всякими завхозами.
ComForm">
avatar
Наверх