В Доброполье праздник Победы отметили, как положено + ФОТО

Переглядів: 2049 0 15.05.2013 в 08:11:37 Суспільство
В Доброполье праздник Победы отметили, как положено + ФОТО

9 травня 2013 року в Україні урочисто відзначається День Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років. 

Річницю Великої Перемоги в Добропіллі традиційно відзначили масово.

Святкові заходи розпочалися урочистою ходою до Меморіалу загиблим воїнам – землякам, яка супроводжувалася велопробігом, автопробігом, духовим оркестром.



Поблизу Меморіалу дійство розпочалося з хвилини мовчання. Адже, як зазначив в своєму виступі Добропільський міський голова Дерипаска В.Т., цей День є святом Перемоги і  святом Пам’яті. До всіх присутніх також звернулися директор шахтоуправління ,,Добропільське” ТОВ ,,ДТЕК ,,Добропіллявугілля” Косий Ю.П., військовий комісар Добропільського об’єднаного міського військового комісаріату Рак В.О., голова Добропільської міської спілки ветеранів Афганістану, заступник голови ради Добропільської організації ветеранів війни та праці Острогляд О.В., які привітали присутніх зі святом. 

Опісля вдячних слів ветеранам, згадок про тих, кого вже нема з нами, покладання квітів до Вічного вогню та символічних пострілів військового салюту, святкування продовжилося в міському парку концертом та польовою кухнею, яка частувала солдатською кашею і традиційними «фронтовими ста грамами». 
     
Небайдужою молоддю для присутніх була представлена театралізована композиція, через яку кожний мав змогу перенестись у страшні часи Великої Вітчизняної війни.

У святкових заходах взяли участь ветерани Великої Вітчизняної війни, представники підприємств, установ, організацій міста, депутати міської ради, учнівська молодь.

Источник: http://radadobropillya.org

Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх