Добропільські правоохоронці завдяки допомозі місцевої мешканки повернули викрадений велосипед пенсіонерці

Переглядів: 1287 0 31.05.2016 в 19:20:53 Новини поліції
Добропільські правоохоронці завдяки допомозі місцевої мешканки повернули викрадений велосипед пенсіонерці

У селі Водянське чоловік викрав велосипед з подвір’я 67-річної пенсіонерки та намагався продати його в сусідньому селі. Однак завдяки активній громадській позиції місцевої жительки поліцейські оперативно затримали злочинця та повернули викрадений транспортний засіб власниці.

Співробітники підрозділу превентивної діяльності Добропільського відділення поліції щодня обходять свою територію обслуговування, спілкуються з людьми, з'ясовують, які є проблеми і чим вони можуть допомогти. Під час відвідування жителів місцеві шерифи вручають їм візитні картки з номерами телефонів, за якими можна звернутися до них у разі необхідності. Такі візити сприяють налагодженню взаємодії з населенням і допомагають виявляти і розкривати злочини.

Так, дільничному інспектору Добропільського відділення поліції зателефонувала жительниця села Добропілля і повідомила, що щойно вона бачила, як підозрілий, незнайомий чоловік проходив повз її двору з велосипедом та намагався продати його. Саме в цей день дільничний, до якого вона звернулась чергував у ГШР, тому правоохоронці вже через 10 хвилин прибули за вказаною адресою. Поспілкувавшись з уважною жінкою правоохоронці негайно розпочали пошуки зловмисника. Жінка добре запам’ятала зовнішність підозрілого чоловіка, завдяки чому працівники поліції оперативно затримали злодія разом з велосипедом.

Викрадачем виявися 52-річний мешканець Добропілля. Чоловік дійсно мав дуже кепський вид та викликав підозру. Під час спілкування зі злочинцем з'ясувалося, що він раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння вбивства, а зараз ніде не працює та заробляє собі на життя, обкрадаючи місцевих жителів.

Зловмисник розповів, що у селі Водянське, проходячи повз чужого будинку, через відкриті ворота він побачив у дворі велосипед. Скориставшись відсутністю господарів, зловмисник швиденько вивіз його з подвір’я та відправився у інше село, щоб там продати викрадений велосипед.

Стосовно правопорушника відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального Кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3 років.

Шановні громадяни! Пам'ятайте, наряди поліції чергують цілодобово та оперативно реагують на всі повідомлення громадян. Ймовірність затримання правопорушника по «гарячих слідах» набагато більше, ніж через якийсь час. В разі вчинення відносно Вас, близьких людей, знайомих протиправних дій або якщо Ви стали свідком скоєння правопорушення, негайно звертайтеся в поліцію.


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх