В Доброполье мужчина обокрал своего брата

Переглядів: 1440 0 04.10.2016 в 08:30:28 Новини поліції
В Доброполье мужчина обокрал своего брата

Правоохоронці Добропільського відділення поліції затримали 34-річного чоловіка, який через балкон проник до квартири свого брата та викрав в нього ноутбук. Злочинця не зупинило і те, що потерпілий проживає на 5 поверсі. Тепер чоловіку загрожує до п’яти років позбавлення волі.

До Добропільського відділення поліції звернувся з заявою 40-річний місцевий житель, який повідомив, що зранку, коли він повернувся з роботи, одразу помітив, що з його квартири зник ноутбук. Хто міг скоїти крадіжку потерпілий не знав, чоловік проживав на п’ятому поверсі, квартира була замкнута, а ключі від неї були лише в нього.

Однак під час спілкування з поліцейськими потерпілий розповів, що у нього є брат, з яким він не спілкується, тому що той ніде не працює і веде не нормальний спосіб життя. Однак потерпілий гадав,  що його родич не міг бути причетний до крадіжки, оскільки ключа від квартири в нього не було. Проте, правоохоронці вирішили перевірити цю інформацію.

Від випадкових свідків поліцейські отримали інформацію, що саме в цей день, коли зник ноутбук, брат потерпілого пропонував своїм знайомим купити у нього такий самий ноутбук за 300 гривень.

Під час з’ясування всіх обставин правоохоронці встановили, що дійсно саме 34-річний брат потерпілого і скоїв крадіжку. Крім того, зловмисник вже відбував покарання за скоєння розбою.

Злочинець зізнався у крадіжці і розповів, що коли побачив у свого брата ноутбук, вирішив підкараулити, коли він піде на роботу, щоб заволодіти його майном. Ключа від квартири в нього дійсно не було, однак це не завадило йому потрапити у середину. Зловмисника не зупинило і те, що потерпілий проживає на 5 поверсі. Чоловік піднявся на горище, звідти спустився на балкон, через який і потрапив до квартири потерпілого та викрав ноутбук.

Злочинець був затриманий і доставлений до Добропільського відділення поліції для з’ясування всіх обставин, а викрадений ноутбук вилучено та повернуто власнику.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.185 «крадіжка» Кримінального кодексу України. Тепер чоловіку загрожує до п’яти років позбавлення волі.


Джерело: http://krasnoarmiysk-police.dn.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх