В Доброполье работники полиции поймали воров во время кражи

Переглядів: 2152 0 08.09.2016 в 03:05:24 Новини поліції
В Доброполье работники полиции поймали воров во время кражи

Працівники ГШР викрили двох злодійкуватих «будівельників»

Завдяки миттєвій реакції та злагодженим діям правоохоронці «за гарячими слідами» затримали двох мешканців Добропільського району, які зняли та викрали 28 листів шиферу з  будівлі колишнього хлібозаводу. Тепер зловмисникам доведеться відповідати за скоєне правопорушення.

Працівники превентивної діяльності, які несли службу у складі ГШР, під час патрулювання територію Добропільського району побачили підозрілий автомобіль. Зупинившись, правоохоронці стали свідками, як двоє місцевих жителів грузять в автомобіль листи шиферу.

Під час з’ясування всіх обставин поліцейські встановили, що 29-річний чоловік разом зі своєю 45-річною знайомою вирішили скористатися відсутністю хазяїна та заволоділи шифером з  будівлі колишнього хлібозаводу.

Крадений шифер зловмисники планували використати для власних потреб, а саме для перекриття господарського приміщення. Однак, під час скоєння злочину були затримані правоохоронцями.

Викрадений шифер було вилучено.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Такі дії, вчинені за попередньою змовою групою осіб караються арештом на строк від 3 до 6 місяців або обмеженням волі на строк до 5 років або позбавленням волі на той самий строк.


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх