Благодаря камерам слежения в Доброполье задержаны двое автомобильных воров + ФОТО

Переглядів: 2178 0 17.10.2016 в 08:30:04 Новини поліції
Благодаря камерам слежения в Доброполье задержаны двое автомобильных воров + ФОТО

Добропільські поліцейські викрили двох автозлодіїв, які за одну ніч обчистили три автомобілі. З усіх машин злочинці злили паливо, викрали акумулятори, компресори та авто магнітоли. Загалом сума викраденого становить близько 15000 гривень.

До чергової частини Добропільського відділення поліції надійшло повідомлення від місцевого жителя, який повідомив, що вночі у нього з машини викрали акумулятор та компресор, крім того чоловік повідомив, що в цю ніч жертвами крадіїв стали ще два власника автомобілів, у яких також зняли акумулятори та викрали деякі речі з машин. Всі три автомобілі знаходились на одній і тій самій стоянці.

На місці події правоохоронці встановили, що зловмисники викрали майно з автомобілів шляхом підбору ключів. Правоохоронці одразу взялись за справу і почали збирати будь яку інформацію, щодо крадіїв.

Встановити особу підозрюваних правоохоронцям допомогло відео з камери спостереження, розташованої на одному з магазинів, прямо навпроти місця скоєння злочину.

Переглянувши відео, поліцейські почали розшукувати злочинців. Вже через тиждень правоохоронці встановили хто саме причетний до крадіжок. Зловмисниками виявились 25-річний мешканець Добропільського району та його 27-річний товариш, який мешкає в Олександрівському районі. Ввечері, коли стемніло,  вони вирішили залізти на стоянку та обікрасти автомобілі, щоб потім всі ці речі продати.

Під час обшуку в будинку одного з правопорушників, правоохоронці виявили декілька акумуляторів та магнітол.

Викрадені речі вилучено, а відносно зловмисників відкрите кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Триває слідство.


Джерело: http://krasnoarmiysk-police.dn.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх