В Доброполье задержали еще одного вора елей

Переглядів: 2776 0 21.12.2016 в 11:00:18 Новини поліції
В Доброполье задержали еще одного вора елей

Правопорушниками виявились житель Покровська та Добропілля. Один із чоловіків стверджував, що ялинки він знайшов у лісі, і вони були вже зрубані, а він підібрав деревця. А другий спочатку казав, що купив ялинку, однак потім зізнався, що спилив її аби продати. Проводиться перевірка.

Так, до чергової частини Покровського відділу поліції надійшло повідомлення від лісничого Красноармійського лісництва про те, що невідома особа спиляла дві сосни на території лісництва.

Вже через пару годин співробітники Покровського відділу поліції під час патрулювання міста зупинили підозрілого чоловіка, який ніс дві ялинки. Під час перевірки документів, поліцейські почали з’ясовувати де саме він придбав дерева. В ході бесіди чоловік розповів правоохоронцям, що зранку він ходив до лісу за дровами, саме там і знайшов ялинки. Крім того, чоловік стверджує, що дерева були вже спиляні, тому він вирішив забрати їх собі. На даний час проводиться перевірка.

Аналогічного зловмисника затримали співробітники Добропільського відділення поліції. Співробітники ГШР помітили 33-річного чоловіка, який ніс ялинку. Поліцейські вирішили поцікавитися звідки він її взяв і перевірити чи має деревце відповідні позначки. Під час бесіди молодий чоловік зізнався поліцейським, що зрубав дерево на м-ні Молодіжний, щоб потім продати та трохи підзаробити.

За даними фактами відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Тепер правопорушникам загрожує до 3 років позбавлення волі.


Джерело: http://krasnoarmiysk-police.dn.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх