Знов у веселі 80-ті: Слот Banana Town

Переглядів: 5070 0 17.10.2022 в 21:51:19 Новини підприємств
Знов у веселі 80-ті: Слот Banana Town

Слот Banana Town має 6 барабанів і розсіяні виплати, розроблений постачальником програмного забезпечення Relax Gaming. Старші покоління, безсумнівно, знайдуть схожість між темою цього слота та популярною грою Donkey Kong із 8-бітною графікою початку 80-х. Подивіться на усе цікаве в цьому місті, граючий в офіційний сайт Космолот на гроші.

Як грати в слот Banana Town?

Робіть ставки, тому що ця мавпяча справа може стати серйозною.

  • Кнопка «Coin Stack» дозволить вам зменшити або збільшити ставки.
  • Обертання призведе до обертання барабанів, коли ви виберете рівень ставки.
  • Гра — це ваш параметр автоматичного відтворення, який відкриває панель для вибору автоматичної кількості обертань.
  • Купівля дозволить вам купити свій доступ до бонусної функції замість того, щоб чекати звичайного тригера.

Особливості слота

Функції цього слота прості та мають прогресивний множник. З кожним типом символу пов’язаний множник. Усі виграші з однаковим символом матимуть відповідний множник, прикріплений до цього символу, застосований до виграшу. Значення множника починаються з x1 і подвоюються після кожного виграшу символу. Максимальний множник для кожного символу становить х64.

Безкоштовні обертання

Якщо отримати 3 або більше бонусних символів під час одного обертання під час основної гри, активується функція безкоштовних обертань і ви отримаєте 8 обертань для початку. Якщо функція активується з більш ніж 3 бонусними символами, ви отримаєте додаткове обертання за кожен додатковий символ на тригері. Під час функції безкоштовних обертань рівень множника на символах, досягнутих в основній грі, буде перенесено в бонусний раунд, а підвищення множника буде постійним через цю функцію. Будь-який бонусний символ, який випадає під час бонусної функції, принесе додаткове обертання.

Резюме

Banana Town може не мати блиску та витонченості, які ми звикли бачити в сучасних слотах, але цей 8-бітний дизайн має свої принади, і схожість з Donkey Kong не завадить. Це дуже мінливий слот, що означає, що у вас можуть бути невдалі результати, але якщо ви будете терпіти, це може просто окупитися, оскільки максимальний виграш становить 10 000 разів ставки. Можливо, це не один із стандартних слотів, які ми зазвичай бачимо в портфоліо Relax Gaming, але він все одно встановлює високі стандарти та може запропонувати приємний час, обертаючи ці старі барабани.

 

Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх