В Доброполье странным образом исчезли деньги с банковской карты местной жительницы

Переглядів: 2298 1 22.10.2016 в 09:00:27 Новини поліції
В Доброполье странным образом исчезли деньги с банковской карты местной жительницы

У Добропіллі 25-річна місцева жителька стала жертвою шахраїв. Молода жінка втратила майже 2000 гривень. Наразі правоохоронці з’ясовують всі обставини та проводять подальші розшукові заходи зі встановлення злочинця.

Добропільські правоохоронці постійно звертаються до громадян із застереженнями щодо вчинення відносно них шахрайських дій та, як показує статистика, більшість громадян не придають цьому великого значення. Тому й продовжують потрапляти на гачок аферистів, які грабують людей, обманом входячи у довіру та видурюючи в них останні копійки.

Нещодавно до Добропільського відділення поліції звернулась 25-річна місцева жителька, яка повідомила, що у неї з банківської картки зникли гроші у розмірі близько 2000 гривень. Потерпіла розповіла, що дізналася про те, що з картки викрали гроші, лише тоді, коли пішла до банкомату, щоб їх зняти. Крім того, жінка стверджує, що їй ніхто не дзвонив, свою картку та пароль вона нікому не розповідала.

Під час з’ясування всіх обставин поліцейські встановили, що гроші з картки потерпілої були зняті шахрайським шляхом за допомогою мобільного телефону. Зловмисники незрозумілим чином підключили до картки жінки свій мобільний( прив’язали банківську картку до іншого номеру телефону), а потім через термінал заволоділи її грошима.

За даним фактом відкрито кримінальні провадження за ст.185 (Крадіжка) Кримінального Кодексу України.

У зв'язку з цим правоохоронці Добропільського віділення поліції  ще раз звертається до жителів району з проханням не нехтувати їхніми попередженнями і бути більш уважними та обережними. 


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



avatar
1 Arsenal22 • 07:25:58, 22.10.2016
По моему, тут без участия работника банка не обошлось.
ComForm">
avatar
Наверх