В Доброполье ревнивец зарезал своего соперника ножом

Переглядів: 2772 0 27.08.2016 в 02:40:53 Новини поліції
В Доброполье ревнивец зарезал своего соперника ножом

Правоохоронці затримали 36-річного мешканця Добропільського району, який на ґрунті ревнощів у стані алкогольного сп’яніння заподіяв своєму односельцю смертельні ножові поранення. Правопорушнику загрожує до 15 років ув’язнення.

У Добропільське відділення поліції надійшло повідомлення з приймального відділення Добропільської міської лікарні про те, що до них каретою швидкої допомоги доставлений  31-річний мешканець району. Лікарі поставили пацієнту діагноз: «проникаюче ножове поранення черевної порожнини». Від отриманих поранень потерпілий помер.

Для з’ясування усіх обставин на місце події одразу виїхали працівники Добропільського відділення поліції.

Під час досудового слідства було встановлено, що біля одного з магазинів в селищі Новодонецьке двоє місцевих жителів знаходячись у стані алкогольного сп’яніння почали з’ясовувати  стосунки. Між чоловіками давні неприязні відносини, вони постійно сваряться і б’ються через жінку. Між ними знову виникла словесна перепалка, під час якої 36-річний місцевий житель витягнув ножа і вдарив 31-річного односельця у живіт, причинивши йому проникаюче ножове поранення черевної порожнини. Чоловіка госпіталізували, однак від отриманих поранень він помер.

У результаті проведених розшукових заходів за підозрою у скоєнні правопорушення оперативники цього ж дня затримали 36-річного односельця загиблого. Чоловік одразу зізнався у скоєнні злочину та розповів, що скоїв вбивство через ревнощі.

З місця події поліцейські вилучили речові докази та знаряддя вбивства – ніж зі слідами крові.

Зараз зловмисник затриманий в порядку ст.208 КПК України. Наразі вирішується питання, щодо обрання для нього міри запобіжного заходу.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України. Чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п’ятнадцяти років.


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх