Добропольские полицейские задержали местного жителя с холодным оружием

Переглядів: 1360 0 05.08.2016 в 02:40:37 Новини поліції
Добропольские полицейские задержали местного жителя с холодным оружием

Добропільські правоохоронці затримали 51-річного мешканця району, який на сільському водоймищі знайшов ніж. Проте, замість того, щоб здати його до поліції, носив його з собою для самозахисту. Тепер чоловіку загрожує покарання від чималого штрафу до кількох років позбавлення волі.

Працівники поліції отримали інформацію про те, що 51-річний мешканець Добропільського району зберігає холодну зброю. Не гаючи часу, правоохоронці направились до нього додому, побачивши стражів порядку, чоловік став помітно нервувати. І, як виявилось згодом, не дарма: серед його особистих речей поліцейські виявили ніж з ознаками холодної зброї.

За словами самого громадянина, цього ножа він знайшов восени 3 роки тому на сільському водоймищі, а собі залишив для самозахисту і для роботи.

Вилучений предмет був направлений на дослідження.

Наразі слідчими поліції відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 263 (носіння, виготовлення, ремонт або збут кинджалів, фінських ножів, кастетів чи іншої холодної зброї без передбаченого законом дозволу) Кримінального кодексу України. Санкція якої передбачає покарання у вигляді штрафу до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від двох до п'яти років, або позбавленням волі на строк до трьох років.


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх