В Доброполье алкогольно - табачные штрафы принесли бюджету почти 100 000 гривен

Переглядів: 1515 0 29.10.2015 в 19:59:39 Новини податкової інспекції
В Доброполье алкогольно - табачные штрафы принесли бюджету почти 100 000 гривен

   За 9 місяців 2015 року фахівцями Добропільської ОДПІ ГУ ДФС у Донецькій області проведено 23 перевірки суб’єктів господарювання, які працюють на ринку алкогольних напоїв та тютюнових виробів. За результатами перевірок по всім суб’єктам встановлено порушення законодавства та застосовано фінансових санкцій майже на 100 тисяч гривень.

   Найбільш поширеним порушенням було продаж тютюнових виробів (крім сигар) поштучно, тобто, порушувалася ст.153 «Обмеження щодо продажу пива (крім безалкогольного) алкогольних напоїв та тютюнових виробів» Закону України від 19 грудня 1995 року № 481/95-ВР «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів».

   Добропільська ОДПІ ГУ ДФС у Донецькій області в котре нагадує, що з 1 липня 2015 року підлягає ліцензуванню діяльність з виробництва, імпорту, експорту, оптової або роздрібної торгівлі пивом на загальних підставах, передбачених для алкогольних напоїв. При цьому законодавством не передбачено отримання окремої ліцензії на торгівлю пивом за наявності у суб'єкта господарювання відповідної ліцензії на реалізацію алкогольних напоїв.

 

Спеціаліст з питань комунікацій

Добропільської ОДПІ ГУ ДФС у Донецькій області


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх