У Добропiллi провели презентацію роботодавця для Донецької дирекції акціонерного товариства "Укрпошта"

Переглядів: 1244 0 10.08.2021 в 09:30:37 Центр зайнятості
У Добропiллi провели презентацію роботодавця для Донецької дирекції акціонерного товариства

Головна пошта країни запрошує на роботу!

Наразі в нашій державі вже діє новий проєкт Укрпошти «Сільське відділення»: обслуговування здійснюється по селам та селищам, а саме мобільні екіпажі на новеньких автівках доставляють листи, газети та інше. Повністю він буде реалізований до кінця 2021 року, коли близько 2000 пересувних відділень, які покриють 100% населених пунктів України, курсуватимуть всією Україною, а листоноші отримають нові смартфони чи планшети для покращення клієнтського сервісу та оптимізації процесів звітності.

Добропільський міський центр зайнятості долучився до наближення комфортних послуг для більш ніж 35% наших громадян у Добропільській, Білозерській, Криворізькій, Шилівській, Олександрівській об’єднаних територіальних громадах шляхом допомоги у підборі персоналу на нові створені робочі місця за професіями: листоноша пересувного відділення поштового зв’язку, водій автотранспортних засобів пересувного відділення поштового зв’язку, а також на нову вакантну посаду на підприємстві начальник пересувного поштового відділення.

Так, 4 серпня, фахівці Добропільського міського центру зайнятості провели презентацію роботодавця для Донецької дирекції акціонерного товариства "Укрпошта". Шукачі роботи мали можливість дізнатися від начальника відділу підбору персоналу Галини Бабіч про умови праці, графік роботи та функціональні обов’язки. Присутні заповнили анкети з інформацію про себе, кандидати, які відповідають вимогам, будуть запрошені для подальшої співбесіди безпосередньо на підприємство.


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх