Добропольским выпускникам предлагают определиться с выбором профессии

Переглядів: 1578 0 17.05.2017 в 12:00:12 Центр зайнятості
Добропольским выпускникам предлагают определиться с выбором профессии

З 10 травня 2017 року розпочато загальнонаціональну інформаційну кампанію з професійної орієнтації абітурієнтів та старшокласників, яка ставить на меті надання допомоги молодим українцям у виборі майбутньої професії.

На загальнонаціональних телеканалах та у мережі  Інтернет   транслюватиметься ряд соціальних роликів, які розповідатимуть молоді про важливість обрання своєї майбутньої професії.

Добропільський міський центр зайнятості пропонує випускникам та учням загальноосвітніх навчальних закладів, за їх зверненням, профконсультаційні послуги з вибору професії. Зокрема, з використанням психодіагностичного тестування в автоматизованій системі АРМ "ПрофКонсультант", АС "Оптант Плюс" та за міжнародною тестовою методикою "Magellano Університет" на безкоштовному профорієнтаційному порталі "Моя кар’єра" (www.mycareer.org.ua). 

Для отримання консультації з вибору професії та з питань професійної орієнтації необхідно особисто звернутися до фахівців центру або зарезервувати час через сервіс "Електронна черга".


Джерело: http://shkvarki.org


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх