Как добропольские выпускники могут позаботься о профессиональной карьере уже сейчас

Переглядів: 892 0 16.08.2018 в 14:00:30 Центр зайнятості
Как добропольские выпускники могут позаботься о профессиональной карьере уже сейчас

 

Подбай про професійну кар’єру вже зараз

Шановні випускники (майбутні випускники) вищих та професійно – технічних навчальних закладів, сьогодні Ви маєте можливість подбати про свою професійну кар’єру - скористатися нашими новітніми послугами для створення відео резюме. На сьогодні триває робота по створенню Всеукраїнського кадрового резерву служби зайнятості. Кадровий резерв сприятиме у реалізації професійної кар’єри молоді, працевлаштування на підприємства регіону за вибраною професією, допомагатиме у пошуку роботи та здобутті додаткових навичок, що необхідні роботодавцю на ринку праці.

Самопрезентація у вигляді відеорезюме дасть змогу роботодавцям регіону ознайомитися з потенційними працівниками, це чудовий спосіб показати себе роботодавцю і глибше розкрити свої навички, інтереси та вміння, воно дозволяє доповнити звичайне резюме емоціями, характером та показати самого претендента, а не тільки його освіту. Завдяки відеорезюме роботодавець може визначитися з вибором працівника ще на етапі перегляду відео, а випускник - підвищити свої шанси на ринку праці.

Для отримання послуг необхідно особисто звернутися до адміністраторів залу Добропільського міського центру зайнятості (м. Добропілля, вул. Банкова, 39) або зарезервувати час через сервіс "Електронна черга" (http://www.dcz.gov.ua) і безпосередньо звернутися до центру зайнятості в обраний Вами час до визначеного фахівця.


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх