У Добропіллі налагоджували спільну роботу щодо виправлення неповнолітніх

Переглядів: 644 0 30.07.2021 в 11:20:17 Новини поліції
У Добропіллі налагоджували спільну роботу щодо виправлення неповнолітніх

28 липня 2021 року  з метою поліпшення взаємодії з державними організаціями та установами а саме з Добропільським міським центром соціальних служб у Добропільському міськрайонному відділі ДУ «Центр пробації» була проведена робоча зустріч. Психолог Добропільського міськрайонного відділу ДУ «Центр пробації» Олена Радченко  та фахівець із соціальної роботи Добропільського міського  центру соціальних служб Марина Вакарушу обговорювали спільний план дій, щодо вирішення питань профілактики психоемоційного стану неповнолітніх засуджених, які опинилися у складних життєвих умовах. 
У ході зустрічі було вирішено налагодити більш тісну та оперативну роботу про обміну інформацією щодо сімей та осіб, які опинилися у складних життєвих обставинах, продовжувати роботу ретельної психологічної діагностики неповнолітніх засуджених, залучати до профілактичної роботи благодійні та громадські організації. Також фахівець пояснила, що веде детальний контроль та виявляє неповнолітніх, які опинилися у складних життєвих умовах. 
Також проводить індивідуальні бесіди з неповнолітніми та їх батьками. Марина Вакарушу запевнила, що завжди готова до спільної співпраці та допомагати всім особам, які її потребують. Вона має для цього достатній потенціал:  соціальний супровід сімей, які опинилася у складних життєвих умовах, інформування, консультування, перенаправлення до інших суб’єктів соціальної роботи. 


Олена Радченко,
Добропільський МРВ філії
ДУ «Центр пробації»
в Донецькій області


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх