16 Днів проти насильства: В Добропіллі говорили про булінг у школі

Переглядів: 1010 0 03.12.2021 в 10:30:35 Новини поліції
16 Днів проти насильства: В Добропіллі говорили про булінг у школі

01 грудня 2021 року психологом Покровського районного відділу  №2 філії Державної установи «Центр пробації» в Донецькій області разом з інспектором з ювенальної превенції відділення поліції № 1 Покровського  РУП ГУНП в Донецькій області старшим лейтенантом поліції Мурашко Юлією в рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» з метою попередження проблеми насильства зі школярами ЗОШ №6 м Добропілля був проведений профілактично – просвітницький захід на тему «Булінг, зупинимо булінг разом».
В ході заходу говорили про поняття «булінг» та «кібербулінг» та яка відповідальність існує за булінг в Україні. Дітям пояснили як убезпечити себе від небезпек в інтернет – просторі та закликали до того, щоб у разі будь – яких подібних дій щодо них, вони не боялися розповідати вчителям, психологам та захищати свої права, зверталися на лінію 102.
Учні усвідомили куди потрібно звертатися по допомогу якщо став жертвою або свідком булінгу. Також вони дізналися що за правопорушення та злочин неповнолітні та їх батьки несуть відповідальність перед законом. 
Наприкінці заходу психолог відділу пробації надала необхідні рекомендації батькам учнів, що треба робити та як розпізнати що дитину булять у школі.


16 Днів проти насильства: В Добропіллі говорили про булінг у школі


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх