В Добропіллі розповіли про діяльність волонтерів

Переглядів: 775 0 23.12.2021 в 09:30:40 Новини поліції
В Добропіллі розповіли про діяльність волонтерів

Налагодження співпраці з суспільством та спільна робота у напрямі соціалізації правопорушників – головні чинники забезпечення виконання органами пробації покладених на них завдань і функцій.

Волонтерська діяльність в пробації – це велика соціальна відповідальність та певний ризик, до здійснення волонтерства можуть бути допущені виключно громадяни, які це усвідомлюють та мають навички вирішення конфліктних та складних ситуацій. 

В Україні волонтерство почали вважати звичним явищем, справою честі та репутації, хорошим тоном і елементом повсякденного життя.

Для осіб, які стали на шлях виправлення та ведуть правомірний спосіб життя 22 грудня 2021 року в приміщенні Покровського районного відділу № 2 філії в Державній установі «Центр пробації» в Донецькій області проведено інформативну бесіду. Під час бесіди особам, у яких закінчується іспитовий строк та які своєю поведінкою довели, що стали на шлях виправлення,  розповіли у чому полягає діяльність волонтерів пробації та яку користь вони можуть принести місту та державі взагалі, ставши волонтерами пробації.

 

Покровський РВ № 2

філії ДУ «Центр пробації»

в Донецькій області

 

Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх