Я проти насилля у родині та суспільстві

Переглядів: 753 0 27.11.2021 в 09:30:27 Новини поліції
Я проти насилля у родині та суспільстві

З 25 листопада по 10 грудня щорічно в Україні проводиться Міжнародна кампанія «16 днів проти насильства», яка з 1991 року підтримується міжнародною спільнотою. Головна мета кампанії – привернути увагу громадськості до чутливої теми гендерного насильства, протидії торгівлі людьми та забезпечення рівних прав жінок і чоловіків, жорстокого поводження з дітьми, а також об’єднати суспільство у боротьбі з ним.

          Співробітники Покровського районного відділу № 2 філії Державної установи  «Центр пробації» в Донецькій області не залишились осторонь від даної проблеми.

26 листопада 2021 року з метою створення безпечного середовища у суспільстві та запобігання вчинення  злочинів,  проявів насилля в соціальному просторі для підоблікових відділу проведено захід «Я проти насилля у родині та у суспільстві».

Прояви насильства супроводжують людство з давніх давен. Упродовж тисячоліть одна людина кривдить іншу людину, чинить насильство щодо неї. У світі постійно відбуваються війни, напади на людей, дискримінація, приниження. Прикро, що ми звикли сприймати насильство, як щось неминуче, адже прояви насильства порушують права людини, принципи її вільного та справедливого існування. І коли насильство чиниться поруч із нами чи в нас у домі, у школі, на вулиці, ми можемо й повинні зупинити його. 

Психолог Олена Радченко пояснила, що аналіз власних дій, вчинків, переосмислення цінностей, сприяють вихованню в суб’єктів людяності і, відповідальності, любові до ближнього, поваги до гідності іншої людини, свідомого ставлення до своїх прав та обов’язків, а також шанобливе ставлення одне до одного.

 

Олена Радченко,

Покровський районний відділ№2

філії ДУ «Центр пробації»

в Донецькій області


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх