Правоохоронці Добропілля спільно із членами ГФ "Патріоти Добропілля" протидіють вуличній рекламі наркотиків на території обслуговування

Переглядів: 942 0 10.11.2021 в 08:30:13 Новини району
Правоохоронці Добропілля спільно із членами ГФ

Нажаль на сьогодні пропаганду наркотиків, завдяки Інтернету, використовують аби залучити здебільшого молодь, яка охоче проводить свій вільний час листуючись у месенжерах своїх гаджетів.

Малюючи посилання пов'язані із наркотиками в людних місцях, місцях відпочинку, стінах будинків наркозбувальники дають квиток до наркотичного життя сотень молодих хлопців та дівчат.

Поліцейські відділу поліції № 1 Покровського РУП ГУНП в Донецькій області проводять профілактичні відпрацювання з метою встановлення місць розміщення оголошень з продажу наркотиків в мережі Інтернет та зменшення поширення заборонених речовин серед містян.

Правоохоронцям охоче допомагають члени ГФ «Патріоти Добропілля».

Нагадуємо, що на Донеччині діє поліцейський Телеграм чат-бот «ДійПротиНаркотиків». За допомогою нього можливо анонімно залишити повідомлення про осіб, які причетні до наркозлочинів. Поліцейські й надалі планують проводити подібні заходи та залучати до них місцевих мешканців, адже це важливий крок для боротьби із пропагандою шкідливих звичок.

Шановні громадяни! Якщо Ви побачили написи із подібним змістом, не будьте байдужими та самостійно зафарбовуйте рекламу наркотиків. Приєднуйтесь до боротьби з накоторгівлею!


Джерело: Добропільське Відділення Поліції


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх