У мешканця міста Білозерське вдома вилучили наркотики

Переглядів: 944 0 26.11.2021 в 07:30:40 Новини поліції
У мешканця міста Білозерське вдома вилучили наркотики

З відповідною ухвалою суду співробітники поліції вирушили на вказану адресу. Під час проведення обшукових заходів, в будинку поліцейські виявили та вилучили близько 400 грамів марихуани та три шприци із речовиною, схожою на наркотичну.

54-річний порушник, який раніше вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності пояснив, що наркотики зберігав для власного вживання.

Під час проведення ще одного санкціонованого обшуку за місцем мешкання 42-річного мешканця Покровського району, правоохоронці Добропілля вилучили 5 згортків із висушеною марихуаною, згорток із насінням коноплі та пристрій для вживання наркотиків. Господар пояснив, що наркотичні речовини зберігав для власного вживання. Порушник раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння аналогічних злочинів.

Наркотичні речовини вилучені та направлені на експертизу, а відносно власників наркотиків відкриті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.


Джерело: НОВИЙ ШЛЯХ


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх