Мій вибір – життя без наркотиків»: ювенальні поліцейські Добропілля проводять заняття для дітей + ФОТО

Переглядів: 709 0 03.02.2020 в 09:30:32 Новини поліції
Мій вибір – життя без наркотиків»: ювенальні поліцейські Добропілля проводять заняття для дітей + ФОТО

На території обслуговування Покровського відділу поліції та підпорядкованих відділень стартували превентивні заходи, спрямовані на запобігання вживання наркотичних засобів серед підростаючого покоління. Тож ювенальні поліцейські відвідують навчальні заклади, де проводять тематичні зустрічі з дітьми, семінари, уроки-застереження.

Як організувати своє дозвілля без наркотиків, як вберегти себе та своїх товаришів від такої «привабливої» на перший погляд спокуси? Як зробити своє життя яскравим, насиченим позитивом дозвілля без наркотиків? Як зробити правильний вибір, не йти на «повідку» у товариша до наркотичної безодні просто через те, що ти боїшся втратити друга? Як повідомити до поліції про те, що хтось з твоїх знайомих займається збутом, або вживає наркотики? На ці та багато інших запитань надають школярам співробітники ювенальної превенції Добропільського відділення поліції.

Сьогодні, з метою запобігання вживання наркотиків серед неповнолітніх, поліцейські завітали до учнів загальноосвітньої школи с. Добропілля, де провели урок-застереження.

Заступник начальника сектору превенції Віталій Андрейко та інспектор ювенальної превенції Добропільського відділення поліції Юлія Мурашко, спільно з представниками районних служб з охорони дитинства, розповіли школярам про шкідливість вживання наркотичних засобів та їх пагубний вплив на дитячий організм. Окрім безповоротної шкоди здоров’ю, за вживання, зберігання та розповсюдження наркотичних засобів, психотропних речовин та їх аналогів наступають і правові наслідки.

За допомогою таких уроків популяризується здоровий спосіб життя та формується у підлітків негативне ставлення до наркотиків. Подібні профілактичні уроки пройдуть і в інших навчальних закладах міста.


Джерело: Покровський відділ поліції Донецької області


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх