По наводке соседей жителя Белозерского арестовали во время изготовление наркотических средств

Переглядів: 885 0 16.07.2019 в 14:30:29 Новини поліції
По наводке соседей жителя Белозерского арестовали во время изготовление наркотических средств

Минулими вихідними правоохоронці задокументували 3 факти зберігання наркотиків мешканцями Мирнограду, Білозерського та Покровського району. Наркотичні речовини вилучені, а їх власникам загрожує кримінальна відповідальність.

Одним з пріоритетних напрямків роботи поліції є боротьба з незаконним обігом наркотиків. Правоохоронці мало не щодня виявляють та вилучають наркотичні речовини.

Так, минулої суботи співробітники Покровського відділу поліції зупинили для перевірки 52-річного мешканця с. Піщане Покровського району. Під час розмови з правоохоронцями чоловік зізнався, що має при собі канабіс, який зберігав для власного вживання.

А минулої неділі зберігача наркотиків виявили співробітники сектору реагування патрульної поліції Мирноградського відділення поліції. Патрулюючи вулиці міста, правоохоронці побачили чоловіка, який на території дитячого майданчика розпиває пиво. Правопорушником виявився 32-річний місцевий житель. Однак під час складання адміністративного протоколу з’ясувалося, що чоловік має при собі згорток з марихуаною. Зі слів порушника, цей згорток він знайшов та залишив собі для власного вживання.

Того ж дня до поліції Добропілля надійшло повідомлення про те, що біля одного з багатоповерхівок м. Білозерське невідомий чоловік палить наркотичні речовини.

Група реагування, яка прибула на місце, був затриманий 42-річний місцевий мешканець. Під час перевірки інформація підтвердилася. У порушника було виявлено марихуану та два шприци з речовиною, схожою на наркотичну.

В усіх випадках наркотики вилучені та направлені на експертизу, а відносно їх власників відкриті кримінальні провадження за ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Покровський відділ поліції

Донецької області


Джерело: http://pokrovsk-police.dn.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх