Мешканка Добропілля потрапила на шахрайський гачок

Переглядів: 1010 0 16.02.2020 в 11:30:56 Новини поліції
Мешканка Добропілля потрапила на шахрайський гачок

Правоохоронці встановлюють особу чоловіка, якому потерпіла перевела дві тисячі гривень за «порятунок сина від тюрми».

До чергової частини Добропільського відділення поліції звернулася 69-річна жінка, яка поскаржилась на те, що її ошукав незнайомець. Встановлено, що потерпілій зателефонував невідомий, назвався слідчим поліції та повідомив, що її молодший син скоїв дорожньо-транспортну пригоду і травмував людину. Аферист запропонував свою «допомогу» та сказав, що за певну суму може закрити справу. Пенсіонерка відповіла, що має лише дві тисячі гривень і незнайомець погодився на цю суму та продиктував номер банківської карти.

Жінка переказала гроші та лише після цього подзвонила сину, який із подивом почув про своє «визволення» та порадив матері негайно звернутися до поліції.

За даним фактом слідчими поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.190 «Шахрайство» кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує до 3-х років обмеження волі.

Правоохоронці звертаються до громадян: якщо незнайомі вам люди повідомляють, що ваші родичі потрапили в поліцію, не поспішайте вступати із ними в діалог, краще самі зателефонуйте на 102 та уточніть інформацію.


Джерело: Покровський відділ поліції Донецької області


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх