І знову про шахрайства - понад 16 тисяч гривень втратили мешканці Добропільщини

Переглядів: 895 0 17.01.2020 в 11:30:57 Новини поліції
І знову про шахрайства - понад 16 тисяч гривень втратили мешканці Добропільщини

35-річна мешканка Добропільського району розрахувалась з інтернет-постачальником за замовлений нею цукор і залишилась і без замовлення, і без коштів. Потерпіла перерахувала аферистам 7 тисяч 500 гривень.

5 тисяч 900 гривень перевів незнайомцю за автомобільні колеса житель м.Білозерське. Потерпілий розповів в поліції, що в телефонній розмові «постачальник» запевняв, що відправить замовлення одразу після отримання коштів, однак обіцяного номеру декларації потерпілий так і не дочекався.

53-річна жителька Добропілля повірила представнику інтернет-магазину, який спочатку розрекламував їй ліжко та матрац до нього, а потім пообіцяв велику знижку, якщо жінка зробить негайне замовлення. Потерпіла поклала на банківський рахунок «продавця» майже три тисячі гривень та він, як виявилось, своє слово не стримав.

За всіма фактами слідчими поліції відкрито кримінальні провадження за ч.1 ст. 190 «Шахрайство» кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає для правопорушників покарання до 3-х років обмеження волі.

Добропільське Відділення Поліції радить громадянам: при здійсненні замовлень на інтернет-сайтах ретельно вивчайте сторінку продавця, аналізуйте відгуки тих, хто вже робив замовлення, домовляйтесь із продавцем про розрахунок за товар лише після його отримання.

 

Джерело: НОВИЙ ШЛЯХ


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх