Довірлива 65-річна мешканка Добропілля втратила 18 000 грн

Переглядів: 942 0 07.03.2020 в 07:30:22 Новини поліції
Довірлива 65-річна мешканка Добропілля втратила 18 000 грн

До чергової частини Добропільського відділення поліції звернулась 65-річна місцева мешканка, яка поскаржилась на те, що її ошукали. Встановлено, що вдень потерпілій зателефонували невідомі й повідомили, що її донька нанесла людині тяжкі тілесні ушкодження і за це може потрапити на кілька років у тюрму. Зловмисники пообіцяли «вирішити питання» за 25 тисяч гривень, однак коли пенсіонерка сказала, що має тільки частину названої суми, шахраї погодились і на це. Потерпіла вирушила до банкомата і кількома платежами перевела на рахунок незнайомців 18 тисяч гривень. Вже вдома жінка зателефонувала своїй дочці, аби дізнатись чи відпустили її з поліцейського відділку, саме тоді й з’ясувалось, що це була шахрайська пастка.

Донька порадила матері негайно звернутись у поліцію, що та й зробила.

Поліція знову звертається до громадян з проханням бути уважними та обережними, коли справа стосується ваших статків та грошей. Пам’ятайте, що шахраї, майстерно «граючи» на родинних почуттях людей, вміло видурюють у своїх жертв їх заощадження, нерідко залишаючи людину без копійки. Тож, коли Ви, шановні громадяни, раптом отримаєте по телефону пропозицію допомогти своєму родичу, який нібито за якийсь злочин потрапив до поліції, краще відразу кладіть слухавку. Знайте – так діють шахраї!
Крім того, варто пам’ятати: погодившись таким чином "вирішувати" ситуацію, ви стаєте учасником злочину, адже за надання неправомірної вигоди передбачено кримінальну відповідальність.


Джерело: НОВИЙ ШЛЯХ


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх