Как руководство добропольской полиции помогает людям преодолевать трудности

Переглядів: 1111 0 16.09.2018 в 11:00:47 Новини поліції
Как руководство добропольской полиции помогает людям преодолевать трудности

Начальник Добропільського відділення поліції Юрій Кондрацький разом зі своїм заступником Миколою Божевським відвідали за місцем мешкання жительку Добропільського району та подарували їй для зручності інвалідний візочок.

Наразі на території Донецької області тривають профілактичні заходи, пов’язані з відвідуванням помешкань громадян, під умовною назвою «Візит». Під час таких заходів правоохоронці відвідують будинки і квартири громадян, спілкуються з населенням та  дізнаються про їхні проблеми й потреби.

Під час чергової такої зустрічі  керівництву Добропільського відділення поліції стало відомо, що мешканка селища Водянське потребує інвалідного візка. Правоохоронці не могли залишитись осторонь від цієї проблеми і придбали такий необхідний візок для жінки.

Розчулена пенсіонерка подякувала співробітникам поліції за щиру турботу та допомогу у вирішення проблем.

"Ми здійснили одне з бажань жінки -  подарували їй таке необхідне крісло, відтепер вона матиме змогу швидко та самостійно пересуватися як в приміщенні, так і на вулиці. Сподіваємось, що тепер у неї буде менше проблем, а якщо виникнуть будь які інші питання, вона завжди зможе розраховувати на нашу допомогу", - зауважив начальник Добропільського відділення поліції Юрій Кондрацький.


Джерело: Покровський відділ поліції Донецької області


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх