Денис Бернада: "Настоящий полицейский придет на помощь в любой тяжелой ситуации"

Переглядів: 2135 0 15.10.2016 в 07:01:02 Новини поліції
Денис Бернада:

«Кожен правоохоронець повинен вірою та правдою служить народу України», - вважає старший інспектор Добропільського відділення поліції Денис Бернада

13 років свого життя Денис Бернада присвятив улюбленій роботі. На його рахунку майже півсотні розкритих правопорушень та тисячі вирішених проблем громадян. Одним із перших він відправився служити до прифронтової Авдіївки та з усією самовідданістю виконував бойові завдання в оперативно-тактичному угрупуванні «Донецьк».

З перших днів проведення АТО на сході України Денис Бернада разом зі своїми колегами встав на захист цілісності і незалежності України. Одним із перших старший інспектор Добропільського відділення поліції відправився в 2015 році у прифронтову Авдіївку.

Денис розповів, що під час його перебування в Авдіївському відділенні поліції, на той час, дуже відчувалась нехватка кадрів - некомплект міського відділення поліції складав близько 70%, працювало близько 40 співробітників, майже половина з яких - жінки.

Правоохоронці два тижні забезпечували охорону порядку у місті та допомагали військовим обороняти Авдіївку. Вони патрулювали вулиці, перевіряли транспорт та пасажирів на автостанціях, а також намагалися як можна швидше відреагувати на всі повідомлення громадян і надати людям допомогу.

- Через тривалі обстріли, місцеві жителі більшість свого часу проводили у підвалах власних будівель, інколи людям доводилось там сидіти по кілька днів без світла та тепла, згадує Денис.

Правоохоронцям також було несолодко. Хлопці мешкали у сирому підвалі без будь яких умов існування, ні води, ні тепла, ні світла. Навіть подзвонити своїм рідним не завжди вдавалось.

Інтенсивні обстріли з боку терористів тривали цілодобово. Однак не зважаючи на постійну небезпеку правоохоронці сумлінно несли службу у прифронтовому містечку та як могли допомагали місцевим жителям.

Наступне відрядження для Дениса було більш тривалішим. Старший інспектор Добропільського відділення поліції три місяці ніс службу у зоні АТО, у секторі оперативно-тактичного угрупування «Донецьк».

Під час перебування в ОТУ Денис неодноразово брав участь у відпрацюваннях різних населених пунктів вздовж лінії розмежування.

З метою виявляння сепаратистів та осіб, які збирають інформацію та передають її терористам, а також задля виявляння ворожих безпілотників та осіб, які їх обслуговують Денис разом зі своїми колегами координував роботу батальйонів, рот та патрульних служб поліції.

«Було чимало випадків, коли поліцейські не шкодували себе при виконанні службових обов'язків»,- згадує Денис.

Справжній поліцейський завжди прийде на допомогу людині в будь - якій скрутній ситуації. Для нього поняття честі й гідності – це не пустий звук, а те основне, чим він керується у житті.

Денис Бернада вже 13 років працює у превентивній службі Добропільського відділення поліції. Після закінчення школи він пішов служити до внутрішніх військ, потім одразу влаштувався працювати у органи внутрішніх справ. Ще у школі Денис знав, що обов’язково стане поліцейським.  

Щодня йому доводиться стикатися з чварами сусідів, сімейними сварками та допомагати людям у розкритті злочинів. На його рахунку більше півсотні розкритих правопорушень та тисячі вирішених проблем громадян.

Сумлінне ставлення до роботи, порядність, поважне ставлення до громадян, вміння вступати у контакт з людьми завжди допомагають йому попереджати та розкривати правопорушення.

За високий професіоналізм та наполегливість в розкритті злочинів, позитивні результати в роботі та самовіддану працю Денис неодноразово отримував подяки та грамоти.

«Любов до України, патріотизм, бажання будувати вільну і демократичну державу, служити своєму народу - це головне у нашій роботі», - стверджує старший інспектор Добропільського відділення поліції Денис Бернада.


Денис Бернада:


Денис Бернада:


Денис Бернада:


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх