Добропольские правоохранители разыскали пропавшего человека и вернули его домой

Переглядів: 1788 0 22.09.2016 в 03:00:09 Новини поліції
Добропольские правоохранители разыскали пропавшего человека и вернули его домой

Мешканка міста Білицьке повідомила, що її чоловік, будучи психічно хворим, вийшов з дому та не повернувся. Поліція вже через дві години розшукала зниклого чоловіка та повернула його у родину.

До Добропільського відділення поліції звернулась 58-річна місцева жителька. Жінка повідомила, що її 57-річний чоловік, будучи психічно хворим, 20 вересня близько 18.00 вийшов з дому та не повернувся. Така «прогулянка» почала тривожити рідних і жінка звернулася за допомогою до правоохоронців.

Працівники Добропільського відділення поліції одразу зайнялись пошуками зниклого чоловіка. Правоохоронці опитали всіх сусідів та перехожих, а також  обійшли всі вокзали, ринки і магазини міста. І результат не забарився.  Того ж дня вже через пару годин правоохоронці під час проведення розшукових заходів, запримітили біля міста Родинське на трасі поблизу автобусної зупинки схожого за описом чоловіка. З’ясовуючи всі обставини поліцейські встановили, що саме його вони і розшукують.

Під час бесіди з правоохоронцями чоловік повідомив, що хотів поїхати до Покровська на залізничний вокзал, щоб потім кудись уїхати далі. Однак грошей на дорогу йому не вистачило, тому водій автобусу висадив його на зупинці біля міста Родинське.

Співробітники Добропільського відділення поліції після з’ясування всіх обставин доставили зниклого чоловіка до родини. Жінка висловила подяку поліцейським за їх людяність та професіоналізм, проявлений у пошуку її чоловіка.

Шановні громадяни, якщо ви помітили одиноку літню або можливо хвору людину, будь ласка не будьте байдужими, повідомляйте до поліції. Можливо саме цю особу розшукують родичі.  


Джерело: http://krasnoarmiysk-police.dn.ua


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх