Добропольские полицейские обнаружили местного жителя, который работал на террористов

Переглядів: 1740 0 09.11.2016 в 08:30:42 Новини поліції
Добропольские полицейские обнаружили местного жителя, который работал на террористов
Поліцейські Добропільського відділення поліції продовжують заходи по виявленню бойовиків та їхніх пособників. Так, вчора, під час проведення оперативно-профілактичного відпрацювання, поліцейські спільно з СБУ затримали чергового горе-бойовика, який покинув лави терористів та намагався уникнути законного покарання.
Співробітники кримінальної поліції Добропільського відділення поліції спільно з  працівниками оперативного штабу центрального управління Служби безпеки України (м. Покровськ) виявили факт участі в діяльності НЗФ "ДНР" 23-річного жителя Добропільського району.
Встановлено, що на початку грудня 2015 року 23-річний раніше судимий житель села Золотий Колодязь вступив до лав незаконного збройного військового формування "Донецької народної республіки", де працював комендантом у комендантському взводі. У зв’язку з тим, що за свою "працю" чоловік нічого не отримував, він через два місяці "звільнився", однак залишився жити на окупованій території. Близько неділі назад він вирішив повернутися додому, але йому не вдалося приховати своє "бойове минуле", правоохоронці викрили його у протиправній діяльності. 
За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 260 «Створення незаконних збройних формування та участь в них» Кримінального кодексу України, санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 2 до 5 років. Проводяться слідчі дії.

Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх