Во время отработки правоохранители Доброполья раскрыли сразу несколько преступлений + ФОТО

Переглядів: 2040 0 26.05.2016 в 19:00:12 Новини поліції
Во время отработки правоохранители Доброполья раскрыли сразу несколько преступлений + ФОТО

Ряд правопорушень розкрили Добропільські правоохоронці під час відпрацювання

За кілька годин оперативно-профілактичного відпрацювання поліцейськими Добропільського відділення поліції розкрита крадіжка, затриманий чоловік, який знаходився у розшуку, задокументовано один факт незаконного зберігання наркотичних речовин та складено 7 адміністративних протоколів.

У проведенні превентивних заходів було задіяно 20 працівників органів внутрішніх справ, в число яких увійшли співробітники Красноармійського відділу поліції і місцеві правоохоронці. Місто патрулювали 6 піших нарядів та 4 автопатруля.

Велика увага під час проведення відпрацювання приділялася перевірці документів у власників зареєстрованої зброї - за місцем проживання перевірено 11 власників гладкоствольної та газової зброї.

Під час відпрацювання території міста Білозерське працівникам поліції стала відома інформація про те, що один з місцевих жителів зберігає при собі коноплю. Співробітники ГШР зупинили молодого чоловіка, коли той виходив з під'їзду. В результаті особистого огляду в кишені його штанів було виявлено пакунок з речовиною рослинного походження зеленого кольору в кількості 50 гр., зовні схожою на коноплю.

Слід зазначити, що 43-річний зловмисник вже мав раніше проблеми із законом за скоєння аналогічних правопорушень. За його словами, коноплю він зірвав у лісосмузі, потім висушив та залишив собі для власного вживання.

Наразі все вилучене направлено на експертизу, за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309(виготовлення та зберігання наркотичних речовин без мети збуту) КК України.

Крім того, поліцейські затримали двох місцевих жителів, 19 та 20 років, які скоїли крадіжку з приватного будинку в місті Добропілля. Молоді люди в усьому зізналися, речові докази вилучено. Викрадене майно повернуто власникові. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3 років.

Також, під час відпрацювання співробітники поліції затримали 35-річного чоловіка, який перебував у розшуку за судом за вчинення шахрайства.

Крім того, співробітники превентивної служби вилучили у 33-річного жителя Добропілля 2 літри самогону. Чоловік був зупинений поліцейськими, оскільки перебував у стані сильного алкогольного сп'яніння, в результаті огляду його речей при ньому було виявлено 2 літра готової алкогольної продукції. На правопорушника складено адміністративний протокол згідно ст. 176 «Виготовлення, зберігання самогону та апаратів для його вироблення» Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Складено 2 протоколи за розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п'яному вигляді, 1 протокол за насильство в сім'ї, 2 протоколи за торгівлю з рук у невстановленому місці, 1 протокол за невиконання батьками або особами, які їх замінюють, обов'язків по вихованню дітей.

В даний час вирішується питання про притягнення порушників до адміністративної відповідальності.

В рамках відпрацювання було перевірено понад 25 автомобілів.

Також працівники поліції провели профілактично-роз'яснювальну роботу серед місцевого населення про захист свого майна та заощаджень від протиправних дій викрадачів чи шахраїв.

 

 

Добропільське відділення поліції

Красноармійського відділу поліції

ГУ НП в Донецькій області


Во время отработки правоохранители Доброполья раскрыли сразу несколько преступлений + ФОТО


Во время отработки правоохранители Доброполья раскрыли сразу несколько преступлений + ФОТО


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх