Добропольские полицейские нашли 17-летнего парня, который убежал из дома

Переглядів: 1719 0 20.10.2016 в 08:30:03 Новини поліції
Добропольские полицейские нашли 17-летнего парня, который убежал из дома

Добропільські правоохоронці розшукали 17-річного юнака, який напередодні втік з дому

Про зникнення неповнолітнього сина в поліцію повідомив житель Добропілля. Крім того, чоловік розповів, що разом з юнаком зник його автомобіль і чимала сума грошей. Дві доби знадобилось правоохоронцям аби розшукати юного втікача.

16 жовтня, у неділю, до Добропільського відділення поліції зателефонував місцевий мешканець, який повідомив, що зник його 17-річний син. Чоловік повідомив, що ввечері хлопець був дома, все було гаразд, з батьками він не сварився і нікуди йти не збирався. Вранці, коли батько та мати прокинулись одразу побачили, що хлопця вдома не має. Крім того батько юнака повідомив, що з гаража зникла його машина. Чоловік припустив, що саме на ній і зник його син.

На пошуки неповнолітнього було орієнтовано увесь особовий склад Добропільського відділення поліції. Правоохоронці перевіряли усіх друзів, знайомих та родичів втікача. В ході спілкування з батьками поліцейські з’ясували, що хлопець навчається у Слов’янському технікумі і скоріше за все саме туди він і відправився. Перевіривши цю інформацію, правоохоронці з’ясували, що дійсно, юнак на автомобілі свого батька поїхав у Слов’янськ. Крім того, хлопець без дозволу батьків, взяв у них чималу суму грошей.

Через дві доби правоохоронці Добропільського відділення поліції знайшли зниклого юнака та повідомили про це батькам. Хлопець знаходився на зйомній квартирі, яку він орендував за гроші своїх батьків. Юнак проживав там разом зі своєю дівчиною.

Свій вчинок юний втікач пояснив тим, що хотів спробувати доросле життя,а також хотів похизуватися автомобілем та спробувати жити разом зі своєю дівчиною, а не у гуртожитку.

Із знайденим юнаком поліція провела профілактичну бесіду. Хлопця на облік не поставили, лише попередили та роз’яснили, які наслідки очікують його та батьків, якщо він ще вчинить подібне.


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх