В Доброполье мужчина вместо желанного автомобиля получил убытки на сумму 4 тысячи 500 гривен

Переглядів: 1139 0 05.03.2019 в 10:30:59 Новини поліції
В Доброполье мужчина вместо желанного автомобиля получил убытки на сумму 4 тысячи 500 гривен

40-річний чоловік в пошуках підходящого авто, вибрав оголошення в інтернеті та навіть не підозрював, що продавець виявиться звичайним шахраєм. Наразі правоохоронці встановлюють особу зловмисника, який у незаконний спосіб заволодів чужими грошима.

До чергової частини Добропільського відділення поліції звернувся мешканець Добропілля, який поскаржився на те, що його ошукав продавець з інтернет-сайту. З’ясувалось, що потерпілий знайшов оголошення, в якому мешканець Одеської області пропанував автомобіль ВАЗ 21111 за «недорого». Добропільчанин вирішив його купити, здзвонився із продавцем, який пообіцяв сам доставити автівку, якщо покупець перерахує передплату – 2 тисячі 700 гривень. Потерпілий погодився і здійснив банківську операцію. Наступного дня власник авто сказав, що вже вирушив у дорогу, однак автомобіль несподівано зламався і потрібно 1 тисяча 800 гривень на ремонт. Добропільчанин і на цей раз відправив гроші та коли згодом вирішив поцікавитись, як йдуть справи, телефон продавця виявився вимкненим. Коли всі спроби зв’язатися із одеситом виявились марними, ошуканий покупець звернувся до поліції.

За даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ст. 190 «Шахрайство» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає для шахрая обмеження волі терміном до 3-х років.

Правоохоронці звертаються до громадян: будьте уважними при здійсненні покупок в інтернеті, ретельно вивчайте відгуки інших клієнтів обраного вами продавця і головне – не поспішайте перераховувати гроші, а краще розраховуйтесь за своє замовлення при його отриманні.


Джерело: Покровський відділ поліції Донецької області


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх