Поліцейські Добропілля продовжують підтримувати літніх людей + ФОТО

Переглядів: 1634 0 30.05.2016 в 19:58:17 Новини поліції
Поліцейські Добропілля продовжують підтримувати літніх людей + ФОТО

Правоохоронці Покровська та Добропілля налагоджують взаємодію із населенням, та забезпечують профілактику правопорушень на своїй території обслуговування.

З початку року правоохоронці Покровського відділу поліції відвідали майже 15 433 квартир і будинків, половину з них – у сільській місцевості. Завдяки такій роботі було виявлено 38 самотніх пенсіонерів, за якими буде встановлено патронаж соціальними службами. Спілкування із населенням дозволило дільничним офіцерам не тільки розкрити і попередити низку правопорушень кримінального та адміністративного характеру, але й надати необхідну допомогу літнім людям.

Так, дільничний інспектор Покровського відділу поліції Олег Топорков проводив роз'яснювальну роботу з місцевими мешканцями на закріпленій території. Під час  відвідування громадян за місцем проживання правоохоронець познайомився з одиноким пенсіонером Володимиром Дмитровичем. У жвавій бесіді літній чоловік розповів поліцейському, про те, що у нього накопичилося багато роботи по господарству, а він через травму спини не може її виконати. Тоді дільничний інспектор поліції запропонував свою допомогу. Правоохоронець розпиляв дрова, потім склав їх і відніс у сарай. Самотній пенсіонер попросив дільничного допомогти йому і в саду. Поліцейський обприскав дерева обрізав сухі гілки. Поскаржився літній чоловік і на відсутність води у літньому душі. Інспектор поліції не відмовив і в цьому. Задоволений чуйністю свого дільничного, пенсіонер проводжав його з вдячністю і надією на швидку зустріч.

- Спасибі велике за увагу і турботу. Дуже вдячний за надану допомогу, сказав Володимир Дмитрович.

Правоохоронці Добропілля також продовжують тісну взаємодію з населенням. Під час відвідування громадян поліцейські попереджують мешканців про шахраїв та інших зловмисників, а також залишають свої контакти.

З початку року у рамках оперативно-профілактичної операції правоохоронці Добропільського відділення поліції відвідали майже 6679 громадян. Під час відвідування помешкань місцевих жителів поліцейські виявили та поставили на профілактичний облік 35 раніше засуджених громадян. 36 громадян викрили у вчиненні насильства у сім’ї та взяли під контроль. Від 17 місцевих жителів поліцейські отримали інформацію в наслідок якої були розкриті правопорушення. Також добропільськими правоохоронцями був припинений ряд правопорушень – складено понад 133 адміністративних протоколів та розкрито 52 злочини.

Особливу увагу дільничні інспектори приділяють відвіданню одиноких пенсіонерів та людей з обмеженими можливостями. Під час обходу помешкань поліцейські виявили 16 самотніх пенсіонерів.

Так, дільничний інспектор  Добропільського відділення поліції Віталій Спасік під час чергової бесіди з одинокою літньою жінкою з'ясував, що старенькій необхідно було придбати ліки, але жінка не важно себе відчувала і не могла за ними сходити. Віталій вирішив допомогти бабусі та швиденько сходив до аптеки. Правоохоронець приніс ліки, а заразом і порадував стареньку – пригостив літню жіночку цукерками та приніс трохи продуктів харчування. Жіночка була безмежно вдячна турботливому дільничному та постійно повторювала, що поліцейським така доброчинність повернеться сторицею.

 

Добропільське відділення поліції

Покровського відділу поліції

ГУ НП в Донецькій області


Поліцейські Добропілля продовжують підтримувати літніх людей + ФОТО


Поліцейські Добропілля продовжують підтримувати літніх людей + ФОТО


Джерело: сайт міста Добропілля


Агентство недвижимости Дом Доброполье



ComForm">
avatar
Наверх